poster

Невјера

Sadakatsiz (2020)

Драма | Турција

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 48

Содржина

Кад је Асја (Цансу Дере) упознала Волкана (Цанер Циндорук), била је сама у свом свијету. Родитељи су јој умрли док је била јако млада, а иако су јој оставили поприлично велико насљедство, Асја није имала обитељ коју би називала својом. Волкан је све то промијенио након што ју је запросио, а нетом након што је завршила медицину, преселили су се у Волканов родни град, у близини Истанбула. Волканова је обитељ постала њезина, као и његови пријатељи. На том су темељу изградили сретан брак и одгојили свог сина Алија, у куќанству пуном љубави о каквом је Асја увијек сањала. Годинама послије, Асјина је медицинска пракса успјешна, а Волканов граѓевински посао дјелује као да расте. Живот не може бити бољи, све док Асја није пронашла дугу, плаву влас на Волканову шалу. Открије да Волкан има аферу с младом женом Дерин (Мелис Сезен).
Пропуштене епизоде серије "Невјера" погледајте на Новој Плус.

Слики

НевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјераНевјера

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Money. Murder. Zurich. (2016)

    image
    Maybe you can't make a killing in Zurich anymore, but it's still possible to kill and get killed - Attorney Thomas Borchert is back in his native Zurich. And if...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.