poster

Селџуци: Алпарслан: Серијски програм

Alparslan: Buyuk Selcuklu (2021)

Режисер: Sedat Inci

сезона: 1

епизода: 20 - Серијски програм

Содржина

20. епизода -
Алпарслан се одриче својих права у династији и свог положаја јер жели наставити борбу против Бизанта како би се осветио за смрт своје мајке. Алпагут осјеќа олакшање након што је Акча преживјела његову стријелу. Алпарсланови ратници пристају да га прате и с њим напуштају племе. Караџа поново оптужује Акчу за злодјела, али нема доказе за то пред мајком Акинај.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • The Roosevelts: An Intimate History (2014)

    image
    A documentary that weaves together the stories of Theodore, Franklin and Eleanor Roosevelt, three members of one of the most prominent and influential families in...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Весели дворски шутови

    image
    This troupe of mischievous characters takes you on a hilarious adventure through history by looking at the science, art, and culture of the Middle Ages. From...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.