Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 1

епизода: 23 - забавно-едукативна емисија

Содржина

Стигла је забавна и поучна анимирана серија 'Коцкиќ и пријатељи' с омиљеним ликом у главној улози! Коцкиќ је добио своју казалишну представу, његове поучне 'Коцкиќеве приче', које наглас читају омиљена РТЛ-ова лица, свакодневно окупљају све генерације, а у формату 'Коцкиќ зна како' вриједно дијели важне лекције о пристојности, уредности и сигурности… Омиљени Коцкиќ има пуне руке посла, а очекују га и неке посве нове, али једнако забавне улоге! Наиме, заштитни знак РТЛ Коцкице постао је главна звијезда нове анимиране серије 'Коцкиќ и пријатељи', а у његовим ќе многобројним згодама мали и велики гледатељи на РТЛ-у Знатижељни и разиграни Коцкиќ средишњи је лик анимираног серијала. Сваки дан креќе у нове шаролике авантуре које забављају, поучавају и интригирају. Малени ќе се гледатељи на тај начин врло лако моќи поистовјетити с њим, слиједити га у бројним пустоловинама и помагати му савладати све проблеме с којима се сусреќе.Осим Коцкиќа, гледатељи ќе упознати и његове свестране пријатеље с којима проводи вријеме у игри, дружењу и истраживању. То су Ваљак Ото који воли природне знаности те увијек подучава и промовира знање, Пирамида Ида која обожава истраживати свијет око себе и боравити у природи те Лоптица Лу која промиче активан живот, позитиву и бављење спортом.Теме обраѓене у серијалу уистину су шаролике те врло актуалне и прилагоѓене најмлаѓима - од прихваќања различитости, помагања другима, љубави према животињама, учења, промицања позитивних животних вриједности и заговарања правог пријатељства, па све до практичних савјета, попут савјесног кориштења модерне технологије, прометних правила, важности правилног одлагања и рециклирања отпада. Такоѓер, упознаје их се с глазбеним инструментима, прометним средствима те установама попут музеја, кина или пак књижнице. Осим тога, на забаван и неизраван начин, дјецу се упознаје с основним геометријским тијелима, коцком, ваљком, куглом и пирамидом. Свака епизода 'Коцкиќа и пријатеља' истовремено је забавна и поучна. На почетку, гледатељима су представљена четири појма око којих ќе се базирати занимљива епизодна прича, а свака епизода укључује и интеракцију с маленим гледатељима - наратор им поставља питалице, пита их се за мишљење или их се пак пушта да на екрану пронаѓу одреѓени предмет и тако главним јунацима помогну ријешити њихове недоумице - док на крају увијек слиједи важна поука.Коцкиќ, Ваљак Ото, Пирамида Ида и Лоптица Лу спремни су својим догодовштинама освојити све генерације!

Слики

Коцкиќ и пријатељиКоцкиќ и пријатељи

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Брико

    image
    Meet Briko and his best friend Hepi! Every episode, they'll open a new mystery box, packed with artistic projects for you to try! Don't miss Briko.
  • Енциклопедија за деца

    image
    Детска програма на МРТ.
  • Здраво дете

    image
    Током сваког серијала, тим стручњака обликује и осмишљава вежбице, здраве рецепте и игре кроз које деца усвајају разна знања која ќе им бити потребна током...
  • ЕнТенТиниќи (2021)

    image
    Запјевајте уз мишицу Ен, слониќа Тена и зебру Тину познате дјечје пјесмице!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.