poster

Чудесни свемир: Свјетлосно онечишќење: документарна серија

Čudesni svemir (2022)


епизода: 3 - документарна серија

Содржина

На Земљи је данас мање од 25 посто подручја која нису онечишќена свјетлом, а више од треќине човјечанства, ради свјетлосног онечишќења, никада није видјело Млијечну стазу. Колико се звјезданог неба види изнад Хрватске, што можемо учинити да смањимо штетне посљедице свјетлосног онечишќења и гдје се у хрватској налази најтамније небо у цијелој Еуропи, дознајте у треќој епизоди.

Слики

Чудесни свемир: Свјетлосно онечишќењеЧудесни свемир: Свјетлосно онечишќењеЧудесни свемир: Свјетлосно онечишќењеЧудесни свемир: Свјетлосно онечишќењеЧудесни свемир: Свјетлосно онечишќењеЧудесни свемир: Свјетлосно онечишќењеЧудесни свемир: Свјетлосно онечишќењеЧудесни свемир: Свјетлосно онечишќењеЧудесни свемир: Свјетлосно онечишќење

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Приче из ловишта

    image
    У серији "Приче из ловишта" уживат ќете и смијати се авантурама искусних и младих ловаца, који откривају неке од најзанимљивијих ловачких тренутака.
  • Кад наш брод плови

    image
    У емисији "Кад наш брод плови" упознајте двојац који путује дуже цијеле јадранске обале и њезиних отока како би истражили риболов. Постоје разне риболовне...
  • Oko svijeta sa Edinom Krnićem

    image
    Доживљаји црногорског путописца Едина Крниќа из најудаљенијих кутака свијета.
  • Из сехаре

    image
    Документарна едукативна емисија.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.