poster

Во темнината

In the Dark (2019)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 4

епизода: 3

Содржина

Мурпхy (Перрy Маттфелд) је помало неозбиљна слијепа дјевојка у двадесетима која веќину времена проводи под утјецајем алкохола. Има само двоје пријатеља, цимерицу Јесс (Брооке Маркхам) и Тyсона, дилера тинејџера који јој је једном приликом тијеком насилне краѓе спасио живот. Мурпхy не воли свој посао – ради у школи за тренирање паса за слијепе Гуидинг Хопе којом управљају њезини родитељи. Усто, излази с разним дечкима, што њезин живот чини прилично шароликим. Но то је само позадинска прича. Шеќуќи са својим псом, Мурпхy пронаѓе Тyсоново мртво тијело које нестане прије него што полиција стигне на мјесто злочина. Кад схвати да полиција није превише заинтересирана за рјешавање случаја, Мурпхy одлучи сама истражити што се догодило њезину пријатељу.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Комесарот Рекс (1994)

    image
    Разведени полицајац усвојио је полицијског пса који је изгубио свог бившег супутника. Њих двојица заједно рјешавају злочине у и око Беча.
  • NCIS: Hawai'i (2021)

    image
    Follow a team of Naval criminal investigators who operate on the Hawaiian islands.
  • Досиејата Холзер (2019)

    image
    Стручњаци за паранормално поновно отварају истрагу Ханса Холзера о куќи Пецк, у Рyеу, држава Неw Yорк. Желе открити јесу ли измучене душе у куќи напокон кренуле...
  • Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс (2014)

    image
    Овај серијал је прерада серијала "Морнарички истражитељи" и смештен је у Град полумесеца. Приказани су случајеви и животи морнаричких истражитеља, које чине...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.