сезона: 37

епизода: 10 - Mt. St. Helens Back from the Dead

Содржина

Нова је ПБС-ов документарни серијал који се приказује скоро 40 година. У свакој епизоди пружа увид у разне теме из подручја знанствених истраживања. Нова често укључује разговоре са знанственицима који су изравно укључени у предмет, а повремено приказује снимке из стварних тренутака појединих откриќа. Неке епизоде су се усредоточиле на повијесне аспекте знаности. Примјери тема су дворац Цолдитз, Дракеова једнаџба, елементарне честице, ерупција Св. Хелене, глобално затопљење, пројект Јеннифер, лов на олује и Таримске мумије.

Слики

Nova

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Свемир (2010)

    image
    Који су се узбудљиви догаѓаји збили у првој секунди послије Великог праска? Како су настали плиновити дивови Јупитер и Сатурн? Какви би увјети и догаѓаји могли...
  • Frontline (1983)

    image
    FRONTLINE is investigative journalism that questions, explains and changes our world and American television's top long-form news and current affairs series since...
  • Убице из свемира (2021)

    image
    A mysterious informant investigates each disaster-in-the-making via a wide range of experts who've studied some of science's most unbelievable wonders.
  • Тајни на мртвите (2000)

    image
    Mysteries involving notable historical events, people and locations are scientifically examined.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.