poster

Дијагноза: Дебљина - проблем сувременог доба

Dijagnoza

Режисер: Gordana Bolčić

Содржина

Везано уз најсвјежије податке посљедњег великог истраживања о здрављу граѓана Еуропске уније - како стојимо када је прекомјерна тежина у питању? Никоме од нас се неќе свидјети одговор! Но, што можемо учинити поготово када је о нашој дјеци ријеч? Јер не заборавимо, претила дјеца врло често постају и претиле одрасле особе. Претиле особе имају врло велик ризик за развој других болести. Покренимо се!
Гости су: проф. др. сц. ДАВОР ШТИМАЦ, др. мед., предсједник Хрватског друштва за дебљину ХЛЗ-а, КБЦ - Ријека,и др. сц. ЕВА ПАВИЌ, дипл. инг. унив. спец., руководитељица Службе за прехрану и дијететику КБЦ - Загреб.
Сурадници: Матеј Црногаќа, Данијел Црнек

Продуцент: Robert Flojhar

Слики

Дијагноза: Дебљина - проблем сувременог доба

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • РТС Лаб

    image
  • Из сехаре

    image
    Документарна едукативна емисија.
  • Приче из ловишта

    image
    У серији "Приче из ловишта" уживат ќете и смијати се авантурама искусних и младих ловаца, који откривају неке од најзанимљивијих ловачких тренутака.
  • Кад наш брод плови

    image
    У емисији "Кад наш брод плови" упознајте двојац који путује дуже цијеле јадранске обале и њезиних отока како би истражили риболов. Постоје разне риболовне...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.