Приче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждрала: документарна серија (3.дио)

Tales from the Wetland (2018)

Документарец | Тајланд

сезона: 1

епизода: 11 - документарна серија (3.дио)

Содржина

Гледајте црвеноглаве ждралове у њихову новом свијету, у провинцији Бурирам на Тајланду, док се прилагоѓавају непрегледном околишу. Дани и годишња доба који су пред њима бит ќе испит за опстанак ових грациозних птица, а кроз природну селекцију само ќе најјачи завладати зраком и очувати крвну линију ове врсте.

Слики

Приче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждрала

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јоанна Лумлеy у пустоловини на путу свиле (2018)

    image
    Јоанна Лумлеy креќе на велико и изазовно путовање дуж Пута свиле. Та прометна рута која је промијенила свијет на Запад је меѓу осталим донијела свилу, барут,...
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • Мега производство (2020)

    image
    Серијал води гледаоце иза кулиса неких од највеќих и најмодернијих фабрика на свету. Ове фабрике праве јединствене производе, које је немогуќе копирати.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.