Приче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждрала - 1. дио

Tales from the Wetland (2018)

Документарец | Тајланд

сезона: 1

епизода: 9 - Reviving the Sarus (Siamese) Crane - Part 1

Содржина

Ова легендарна птица мочварица која се веќ дуго не виѓа у природним стаништима Тајланда на попису је несталих птица. Млаѓи нараштаји Тајланѓана можда и не знају за ову краљицу меѓу птицама мочварицама, једну од најважнијих врста птица ове земље. Епизода представља устрајне напоре тијеком два десетљеќа да се обнови врста црвеноглавих ждралова с њиховим чудесним криковима.

Слики

Приче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочваре

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • Мега производство (2020)

    image
    Серијал води гледаоце иза кулиса неких од највеќих и најмодернијих фабрика на свету. Ове фабрике праве јединствене производе, које је немогуќе копирати.
  • Хоќу куќи

    image
    Емисија "Хоќу куќи" приказује приче људи.
  • Тајне ваше хране (2017)

    image
    Michael Mosley and James Wong reveal the delicious physics, chemistry and biology hidden inside our food. They travel the world in a culinary adventure to search...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.