Приче из мочваре: Чудесна шума тресетних мочвара

Tales from the Wetland (2018)

Документарец | Тајланд

сезона: 1

епизода: 8 - An Amazing Peat Swamp Forest

Содржина

Посебност густе, плодне кишне шуме дуж планинског ланца Тенассерим у округу Тхонг Пха Пхум провинције Кањанабури на Тајланду чини ово влажно подручје јединственим. Поsемна вода која извире кроз седименте тла чини ову плодну шуму савршеним домом за рака Тхаипхуса сирикит, једног од најживописнијих слатководних љускара.

Слики

Приче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочваре

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Чуда свемира (2011)

    image
    Револуционарна знанствена серија која истражује нека од најдубокоумнијих питања која можемо поставити о себи, свемиру и свијету у којем живимо. Он је стар 13,7...
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Животиње у покрету (2018)

    image
    Један од највеќих природних спектаклова јесу животиње у покрету. Животиње морају да преѓу своје мигрантске путање, пешке, летењем или пливањем, како би преживеле.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.