Приче из мочваре: Инстинкт за обрану територија

Tales from the Wetland (2018)

Документарец | Тајланд

сезона: 1

епизода: 4 - Territory-Defending Instinct

Содржина

У своме станишту аутохтоне врсте птица налазе сигурност и храну. Но, с измјеном годишњих доба хране је све мање па морају искористити све своје вјештине да опстну. За аутохтоне птице то значи да свако јато мора одлучити о погодности и сигурности станишта. Дуготрајне сезонске тешкоќе у ишчекивању кише и неплодност неизбјежни су за ове изворне врсте.

Слики

Приче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочваре

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јоанна Лумлеy у пустоловини на путу свиле (2018)

    image
    Јоанна Лумлеy креќе на велико и изазовно путовање дуж Пута свиле. Та прометна рута која је промијенила свијет на Запад је меѓу осталим донијела свилу, барут,...
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • Мега производство (2020)

    image
    Серијал води гледаоце иза кулиса неких од највеќих и најмодернијих фабрика на свету. Ове фабрике праве јединствене производе, које је немогуќе копирати.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.