poster

ИН магазин

IN magazin (2009)

Ток-шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Овај викенд шпица се из средишта Загреба преселила на рециклажно двориште на Житњаку. Управо тамо је одржан прави модни спектакл на којем је представљена нова колекција Елфса. Спори приступ моди подржале су бројне звијезде, а тко се све појавио зна Ана Вела.
Иако нам је љетна сезона готова, никада није касно кренути с припремама за идуќу. Како боље искористити високе температуре него пловеќи на мору. Сњежана и Франз Сцхиллингер у Сукошан су довели дашак морског гламура. У који одјевни предмет је ускочила Нина Бадриќ након скоро 20 година, јесу ли кренуле прве брачне размирице измеѓу Сњежане и Франза те хоќе ли глазбеник Горан Белошевиќ и Еција Ивушиќ ускоро направити корак више у својој вези открива наш Хрвоје Кроло.
Инспиративне приче, луткарство за одрасле али и обиље пјесме и плеса обиљежили су пету аудицијску емисију Суперталента! Само најбољи таленти изборили су пролазак даље, а ако сте их пропустили видјети ево прегледа.

Слики

ИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.