епизода: 31

Содржина

Како уз помоќ природе и њених дарова сачувати здравље, на природан, сигуран и укусан начин сазнајте уз ХЕРБАРИУМ серијал о храни која лијечи.

Кроз ХЕРБАРИУМ моќи ќете и упознати љековиту моќ хране која може ублажити и уклонити бројне болести и тегобе нашег доба. Ако патите од дијабетеса, затвора, грипе и прехладе, жгаравице, депресије или неке друге здравствене тегобе, желите ојачати имунитет на природан начин овдје ќете сазнати како одабрати намирнице које на најбољи начин помажу у њиховој превенцији и бржем опоравку.

Слики

ХербариумХербариумХербариумХербариумХербариумХербариумХербариум

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Чини и зачини

    image
    Александра Стефановиќ за себе каже да је хедониста и породични хедонистички коуч, шефица породичне кухиње, ауторка и менаџер Породичних гастрономија. У забавном и...
  • Фоод ловерс

    image
    Породични шоу у коме ќе се препознати многи – серијал брачног пара, популарне певацице Зое Кида из групе Земља грува и њеног мужа Предрага, који је био кувар на...
  • Rreze dielli

    image
  • Кухињица

    image
    Емисија о кулинарству.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.