Содржина

У оквиру Школске редакције снимљен је треќи циклус серије: "И без муке има науке". Серија има укупно 12 епизода и осмишљена је као играно-документарна, где нас кроз причу води један дечак по имену Аца.
Друга епизода треќег циклуса серије "И без муке има науке"
Дечак тражи да откажу "час" јер му не ради рачунар, а без рачунара, њему се чини да нема ни науке. Дара је против претеране везаности за рачунар, јер у њено време то није било тако. Раша на то примети да су у њено време рачунари били величине собе. Теча преузима на себе да поправи рачунар. Тетка и теча се расправљају око тога ко је од њих двоје маторији. Кроз расправу два научника дечак учи да је у науци прво и основно поставити право питање, а након тога када се отвори море хипотеза направити праву селекцију.
У улози дечака је млад глумац Ѓорѓе Мишина, у улози тетке је Светлана Лазаревиќ Сретеновиќ а улогу тече тумачи Иван Томиќ. Уредник: Тања Чаниќ-Млаѓеновиќ, редитељ је Ненад Кркелиќ, драматург Марина Миливојевиќ Маѓарев, костимограф Сузана Глигоријевиќ, Марина Шкундриќ Пуриќ, сценограф Снежана Поповиќ, сниматељ Димитрије Хаџи Николиќ, тонац Златко Станојевиќ, извршни продуцент серије Биљана Даутовиќ, организатор Тихомир Семељац.

Слики

И без муке има наукеИ без муке има наукеИ без муке има наукеИ без муке има наукеИ без муке има наукеИ без муке има науке

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Oko svijeta sa Edinom Krnićem

    image
    Доживљаји црногорског путописца Едина Крниќа из најудаљенијих кутака свијета.
  • Српски домаќин

    image
    Емисија посвеќена српским сељацима.
  • РТС Лаб

    image
  • Plusminus (1975)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.