Содржина

У поводу 30. обљетнице хрватске независности и Домовинског рата из богате архиве ХТВ-а доносимо вам немонтиране снимке из тог времена. У форми прилога Без коментара уз навоѓење основних чињеница те аутентичних тонова ХТВ ќе тијеком ове године обиљежавати и подсјеќати гледатеље на бројне познате и мање познате догаѓаје из кључног времена када је Република Хрватска изборила и обранила своју самосталност и независност.

Слики

Тренутак за сјеќање: Трпињска цеста

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Лепше од Париза

    image
    Све је више села у Србији која постају туристичке дестинације. Многима је зато тешко да одаберу где да проведу одмор. Зато смо ми ту да вам помогнемо. Емисија...
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.