poster

ИН магазин

IN magazin (2009)

Ток-шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Прије неколико дана објављена је вијест како је наш глазбеник Дино Јелусиќ постао члан легендарног британског хард роцк бенда Wхитеснаке. Млади глазбеник који је досљедно слиједио своје снове не правеќи компромисе ни кад је било најтеже успио је нешто о чему сањају милијуни диљем свијета. Пред њим су највеќе свјетске позорнице јер идуќе године креќе на турнеју с Wхитеснакеом. Која је његова улога у бенду, хоќе ли га слава промјенити и како је изгледао његов пут до успјеха открио је нашој Јулији Бачиќ.
Да свјетске звијезде обожавају југ Хрватске потврѓује и ова година. У Дубровнику и на околним отоцима одмара се до сад невиѓен број целебритyја. Од спорташа, познатих лица из свијета глазбе, манекекнки и модела. Наравно, ту су и домаќе звијезде па можемо реќи да је у тијеку права „окупација“ југа. Ана Вела.
Ексклузивно за ИН Магазин о својем је животу сасвим отворено проговорила Симона Мијоковиќ, које се многи сјеќају као Симоне Готовац док је са супругом Антом жарила и палила домаќим медијским простором. Посљедњих десет година Симона живи потпуно другачије, у молитви и обитељској идили са супругом Станиславом и четверо дјеце у Аустрији. Инспиративну причу о својем путу на којем је упознала Исуса, Симона је испричала нашем Давору Гариќу.
За сваку младенку њена је вјенчаница посебна, но хаљине Киттy Спенцер и Катарине Ловриќ, посљедњих су тједана окупирале медијске ступце и то не без разлога. Неќакиња покојне принцезе Диане на своме је вјенчању засјала у чак пет креација двојца Долце&Габбана, док је Катарина засјела на трон најпосебније вјенчанице ових простора креацијом Виктор&Ролф-а. Детаље вам доноси Александра Кересман.

Слики

ИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.