сезона: 1

епизода: 9 - анимирана серија

Содржина

Кад све крене по злу, они су ту да спасе ствар!
Јуреќи свемиром, покушавајуќи уловити три опасна зликовца, капетана Раyа и његову посаду случајно погоди њихов ласер који их смањи на величину дјечјег длана те се сви заједно стрмоглаве на Земљу. Необични свемирски падобранци слете у двориште дјечака Јоона и дјевојчице Мине, а знатижељни малишани брзо се спријатеље с Раyем те њега и шквадру позову да живе у њихову дому. Док зликовци и даље лутају градом, капетан Раy и његова храбра посада учинит ќе све да заштите сусједство и своје нове мале пријатеље.
Анимирана серија 'Wхее Wхеелс' на шаљив и разумљив начин дјеци приближава тему сигурности, учи их како да буду што опрезнији у своме дому, промету и изазовним ситуацијама те како да помогну другима у невољи.

Слики

Wхее WхеелсWхее Wхеелс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Enchanted Village of Pinocchio (2022)

    image
  • Метеојунаци (2020)

    image
    Шестеро дјеце једног дана открива да својом супермоќи може призвати атмосферске појаве које могу задирати у природу. Сада морају научити управљати својим...
  • Tib et Tatoum (2018)

    image
  • Трик са Нестајањем (2009)

    image
    Жуто крзно. Црне тачке. Оштар ум. Профињен хумор. Хода на две ноге, али и скаче по крошњама дрвеќа. Погаѓаш о коме се ради? Па наравно! То може бити само...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.