Бит ќете заузети овим сјајним идејама за израду ствари с глином за моделирање. Свака епизода показује како створити нешто ново. Они оживљавају у емисији!

Се прикажува на каналите:

Da Vinci Learning  

Следна епизода:

денес
06:10
Извонредни изработки, Џуџиња
Утре
06:10
Извонредни изработки, Кадифен пингвин
сабота
06:10
Извонредни изработки, Празнични дрвца
сабота
06:15
Извонредни изработки, Украси за кутии
сабота
08:40
Извонредни изработки 1, Еп. 18, Мини филмска сцена со пејзаж
сабота
08:45
Извонредни изработки 1, Еп. 19, Мини филмска сцена од дневна соба
недела
06:10
Извонредни изработки, Маски
недела
06:15
Извонредни изработки, Штипки-куклички
недела
08:40
Извонредни изработки 2, Еп. 1, Кученце-марионета
недела
08:45
Извонредни изработки 2, Еп. 2, Летечка лигна
недела
08:50
Извонредни изработки 2, Еп. 3, Маски од лисја
понеделник
06:10
Извонредни изработки, Рамка за фотографија
понеделник
06:15
Извонредни изработки, Празнични ѕвезди
вторник
06:10
Извонредни изработки, Скокачка играчка
вторник
06:15
Извонредни изработки, Птица-играчка
1.5.24
06:09
Извонредни изработки, Коцки за сложување
1.5.24
06:15
Извонредни изработки, Алчен Оревокршач
2.5.24
06:09
Извонредни изработки, Игра со наоѓање
2.5.24
06:15
Извонредни изработки, Ѕвезда што се врти
3.5.24
06:09
Извонредни изработки, Фигура со голема глава
3.5.24
06:15
Извонредни изработки, Дискови со дупки
4.5.24
06:09
Извонредни изработки, Снежна топка од тегла
4.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Тауматроп
4.5.24
08:39
Извонредни изработки 2, Еп. 10, Експлозивна ракета
4.5.24
08:45
Извонредни изработки 2, Еп. 11, Бубачка од кутија
4.5.24
08:51
Извонредни изработки 2, Еп. 12, Буцкав лилјак
5.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Лавиринт-играчка
5.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Летечко прасе
5.5.24
08:39
Извонредни изработки 2, Еп. 13, Гладна жаба
5.5.24
08:45
Извонредни изработки 2, Еп. 14, Пингвин-другарче
5.5.24
08:51
Извонредни изработки 2, Еп. 15, Весела пица
6.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Количка со едра
6.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Оригами-кутија
7.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Хеликоптер од хартија
7.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Перископ
8.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Скокачки пајак
8.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Декоративна ламба
9.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Мост
9.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Летало како птица
10.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Воздушен топ
10.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Бели дробови од балони
11.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Авион од хартија
11.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Казу
11.5.24
08:39
Извонредни изработки, Подлога за лизгање
11.5.24
08:45
Извонредни изработки 2, Еп. 16, Луда конусна глава
11.5.24
08:48
Извонредни изработки, Семејство џуџиња
12.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Ротирачка сликарска машина
12.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Кинетичко тркало
12.5.24
08:39
Извонредни изработки, Честитки со силуети
12.5.24
08:42
Извонредни изработки, Бувот Шишарко
12.5.24
08:45
Извонредни изработки, Мини волнени капи
13.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Вселенско возило
13.5.24
06:18
Лабораторија за извонредни изработки, Грабач на богатство
14.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Треперлива скулптура
14.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Падобран
15.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Тест за земјотрес
15.5.24
06:18
Лабораторија за извонредни изработки, Ксилофон
16.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Зиплајн
16.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Количка на балонски погон
17.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Спирална патека
17.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Тридимензионална структура
18.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Игра со пловечки топки
18.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Инженерски предизвик
18.5.24
08:39
Извонредни изработки, Џуџиња
18.5.24
08:42
Извонредни изработки, Картонска куќа
18.5.24
08:48
Извонредни изработки, Кадифен пингвин
19.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Лебдечки молив
19.5.24
06:15
Лабораторија за извонредни изработки, Виножито во тегла
19.5.24
08:39
Извонредни изработки, Игричка со пакови
19.5.24
08:45
Извонредни изработки, Празнични дрвца
19.5.24
08:48
Извонредни изработки, Украси за кутии
20.5.24
06:09
Лабораторија за извонредни изработки, Роботска картонска рака
21.5.24
06:09
Извонредни изработки 1, Еп. 2, Гладен црв
21.5.24
06:12
Извонредни изработки 1, Еп. 3, Птица со големи нозе
21.5.24
06:15
Извонредни изработки 1, Еп. 4, Среќна планета
22.5.24
06:09
Извонредни изработки 1, Еп. 5, Сендвич-чудовиште
22.5.24
06:12
Извонредни изработки 1, Еп. 6, Лик од Уми
22.5.24
06:18
Извонредни изработки 1, Еп. 7, Смешна мачка
23.5.24
06:09
Извонредни изработки 1, Еп. 8, Волшебен лав еднорог
23.5.24
06:12
Извонредни изработки 1, Еп. 9, Бебе диносаурус
23.5.24
06:18
Извонредни изработки 1, Еп. 10, Слон глушец
24.5.24
06:12
Извонредни изработки 1, Еп. 12, Сунѓерест гризач
24.5.24
06:15
Извонредни изработки 1, Еп. 13, Смешна напрсток-кукла
25.5.24
06:09
Извонредни изработки 1, Еп. 14, Распавтана чашка птица
25.5.24
06:15
Извонредни изработки 1, Еп. 15, Картонска пејачка
25.5.24
06:18
Извонредни изработки 1, Еп. 16, Меко суштество од ракавица
25.5.24
08:39
Извонредни изработки, Маски
25.5.24
08:45
Извонредни изработки, Штипки-куклички
25.5.24
08:48
Извонредни изработки, Рамка за фотографија
26.5.24
06:09
Извонредни изработки 1, Еп. 17, Мини филмска сцена од Месечината
26.5.24
06:15
Извонредни изработки 1, Еп. 18, Мини филмска сцена со пејзаж
26.5.24
08:39
Извонредни изработки, Празнични ѕвезди
26.5.24
08:45
Извонредни изработки, Скокачка играчка
26.5.24
08:51
Извонредни изработки, Птица-играчка
27.5.24
06:09
Извонредни изработки 1, Еп. 19, Мини филмска сцена од дневна соба
27.5.24
06:15
Извонредни изработки 2, Еп. 1, Кученце-марионета
вторник, 28 мај 2024
06:09
Извонредни изработки 2, Еп. 2, Летечка лигна
вторник, 28 мај 2024
06:15
Извонредни изработки 2, Еп. 3, Маски од лисја
среда, 29 мај 2024
06:09
Извонредни изработки 2, Еп. 4, Картонски телевизор
среда, 29 мај 2024
06:15
Извонредни изработки 2, Еп. 5, Клуногризач
Препораки
 • Raven, the Little Rascal (2016)

  image
 • Хелло Царбот Робојаја (2014)

  image
  Хелло Царбот је анимирана серија која прати свакодневне авантуре дјечака Чарли Јуниора и неодољивих Хелло Царбот јаја која скривају моќи о којима није могао нити...
 • Метеојунаци (2020)

  image
  Шестеро дјеце једног дана открива да својом супермоќи може призвати атмосферске појаве које могу задирати у природу. Сада морају научити управљати својим...
 • Tib et Tatoum (2018)

  image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.