poster

ТВ Чорба

TV Čorba (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Време је да се поново закува. У овој сезони емисију ќете гледати од понедељка до суботе, свако вече после филма. Сазнајте који су новитети у емисији која је у рекордном времену ушла у врх листе гледаности и у срца публике. Забавне, духовите, бизарне, бесмислене, необјашњиве и скандалозне теме у новој сезони обогатиќемо новим рубрикама. Малој, али ефикасној екипи аутора „кулинара“, придружила се и станд уп комичарка Јелена Радановиќ, бескрајно духовита, бритка и одсечна млада дама која не верује да је чаша полупуна, ни да је полупразна, веќ верује да из те чаше сви су пили. Наш полигон и даље су медији, друштвене мреже, ријалити програми, табу теме, људи и догаѓаји са којима делимо 21. век. Разноврсно, забавно, понекад едукативно, некад само зато што нам се може - то је рецепт за нашу "Чорбу" која има само један циљ: да вас макне од глупости и нахрани смехом.
Водитељ: Стефан Бузуровиќ

Слики

ТВ ЧорбаТВ ЧорбаТВ ЧорбаТВ ЧорбаТВ ЧорбаТВ ЧорбаТВ ЧорбаТВ Чорба

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Велика илузија

    image
    Забавни, страшни, храбри, тужни, узбудљиви, дрски, црно-бели, у боји, домаќи, страни, другачији, омиљени, комерцијални, уметнички - сви филмови и све о филмовима...
  • Избор из Сарајевског јутра и Шпице

    image
    Погледајте најбоље тренутке из Сарајевског јутра.
  • heute-show (2009)

    image
    The heute-show is a German late-night satirical television program presented by the German comedian and journalist Oliver Welke.
  • Ин магазин

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.