Оценка на корисникот: 6.6/10
(5 гласови)

У петак, 6. марта, у 22 часа, на Првом програму РТС почиње нови оригинални квиз „Стигни ме ако знаш“, који води Кристина Раденковиќ.
Знање, среќа, тактика и мало носталгије, најкраќи су опис квиза који ќемо пратити из петка у петак. Очекују нас динамична игра, велики број непредвидивих ситуација и обрта, грандиозни студио којим би могле да се похвале велике светске продукције и, најважније од свега - могуќност да се испред ТВ екрана забавите и тестирате своје знање заједно са пријатељима и члановима породице.
Правила игре су једноставна: четири играча стоје на ивицама огромне четвороугаоне интерактивне табле, слличне онима из друштвених игара „Монопол“ или „Не љути се човече“. У сваком кругу игре, сваки такмичар има 30 секунди да одговори на 6 питања из опште културе. Колико тачних одговора да, толико поља иде напред. Свако поље испод себе крије новац или изненаѓење у игри. Уколико такмичар стигне неког од противника, избацује га из игре и узима му сав осовјени новац. Такмичар који први стигне на стартну позицију је победио и има прилику да у последњој рунди сачува сав новац који је освојио.
Ту није крај - ово је једини квиз у ком такмичар у једном моменту игра и за себе и за публику, јер судбину победника у последњој рунди у своје руке преузима публика у студију!

Се прикажува на каналите:

RTS SVET  RTS1  

Следна епизода:

петок
21:50
Стигни ме ако знаш
петок
22:00
Стигни ме ако знаш, квиз
сабота
04:12
Стигни ме ако знаш, квиз
денес
15:00
Стигни ме ако знаш, квиз
денес
02:52
Стигни ме ако знаш, квиз
3.5.24
22:00
Стигни ме ако знаш, забавни програм
3.5.24
22:15
Стигни ме ако знаш, квиз
4.5.24
15:00
Стигни ме ако знаш, квиз
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.