poster

Сјемениште данас

Sjemenište danas


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Нова емисија ‘Сјемениште данас’ први пута на мале екране доноси појединости из живота сјеменишта у Хрватској. Сазнат ќемо што је то заправо сјемениште, упознати се с духовним звањима, љепотама Божјег позива и одазива, кршќанске вјере и њезиних вриједности. Упознат ќемо тијек сјеменишне године и сјемениште као мјесто дијељења, учења и приправе кроз живот у заједници.
Такоѓер ќемо видјети која све сјеменишта и гдје у Хрватској постоје те њихове посебности. У првој емисији гостује Меѓубискупијско сјемениште у Загребу, његов ректор преч. Матија Павлаковиќ и сјемеништарци. Кроз разговор ќе настојати приближити гледатељима што је то уопќе сјемениште и како отприлике изгледа живот у њему, а попратит ќе га исјечци њихове медијске групе с разних догаѓања у сјеменишту која се одвијају кроз листопад, студени и просинац.

Препораки
  • Aldo Morning Show

    image
  • The Stream

    image
    The host, along with experts, discusses various stories that are making rounds on social media platforms and listens to netizens as they share key stories using...
  • The World This Week

    image
    Our panel of Paris-based journalists review the week’s international news: the stories that made the headlines and also those you may have missed!
  • Intervju

    image
    Поговори з занимивими осебностми из најразличнејших подрочиј.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.