Центар сваке године прими више од 8000 дивљих животиња, а чак 80 посто послије се успјешно врати у природно станиште. Упознат ќемо људе који ондје раде и пратити судбину њихових четвероножних и крилатих пацијената - укључујуќи видре, лисице, вјеверице, срне, јежеве, туљане и сове.
Први пут неќе се све завршити самим пуштањем животиња на слободу. Захваљујуќи најсувременијој технологији у облику камера и уреѓаја за праќење, видјет ќемо камо иду, што раде и с ким се друже у дивљини. Свака епизода прати првих 48 сати након примања животиње у Центар, градеќи занимљиву причу проткану емоционалним и напетим тренуцима, која пружа узбудљиво гледатељско искуство.

Беше на каналите:

Viasat Nature  HTV1  

Препораки
  • Градежна зона (2009)

    image
    Најдуже, највише, најшире, најдубље, најкривље, најсјајније, најстарије, најновије – мостови, зграде, бране, цевоводи... све је то граѓевина.
  • Лепше од Париза

    image
    Све је више села у Србији која постају туристичке дестинације. Многима је зато тешко да одаберу где да проведу одмор. Зато смо ми ту да вам помогнемо. Емисија...
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
  • Трговци аутомобилима (2003)

    image
    Придружите се искусном трговцу аутомобилима Микеу Бреwеру и врхунском механичару Едду Цхини док пролазе кроз аутомобилске авантуре. Главни задатак серије Трговци...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.