Смрт, туговање, овисности, чудне сексуалне навике, прикривени гријеси и табуи у обитељском животу. То су проблеми с којима смо можда имали блиски сусрет у животу, али у веќини случајева их игнорирамо и не разговарамо о њима. Какав је живот за гаy пар који живи на селу? Кроз што је пролазио свеќеник који је постао алкохоличар од прекомјерне конзумације олтарског вина? Зашто брачни пар сwингера открива свој идентитет? Документарна серија "Табоо" истражује табу теме с којима се не желимо суочити, унаточ томе што се догаѓају пред нашим очима, понекад чак и у властитој обитељи или непосредном окружењу.

Беше на каналите:

OBN  

Препораки
  • Цветни кутак

    image
    Цвеќе нас инспирише, опушта, покреќе лепе успомене и непогрешиво нам побољшава расположење. Зато, добродошли у „Цветни кутак“, емисију Агро ТВ-а, у којој ќемо...
  • Brisant (1994)

    image
    Brisant the magazine.
  • Српски домаќин

    image
    Емисија посвеќена српским сељацима.
  • Приказна

    image
    Документарен магазин каде вашите приказни ќе бидат пренесени во јавноста, бидејќи секоја приказна е важана, да иницираме промени.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.