Фасцинантна документарна серија о женама диљем свијета, која је својим новим приступом појму културне разноликости освојила срца милијуна људи.
Водитељица Мартyна Wојциецхоwска, уредница часописа "Натионал Геограпхиц" и храбра путница која је освојила седам врхова, представља нам чудесне жене и води нас кроз различите културе, вјере и занимања.
Мартyна је 2009. почела снимати Жену на крају свијета, најпопуларнију путописну емисију у Пољској, која је била темељ и инспирација за књигу. Досад је снимила десет сезона документарне серије (и написала неколико књига с истим насловом) о женама у најудаљенијим кутцима земаљске кугле и на неки начин постала амбасадорица жена широм свијета које повезују универзалне вриједности. Добитница је многих престижних награда и за емисију и за књиге. Године 2010. освојила је седам врхова, што је име којим се означавају највиши планински врхови на седам свјетских континената - Моунт Еверест, Ацонцагуа, Денали, Килимањаро, Моунт Елбрус, Моунт Винсон анд Царстенсз Пyрамид (Пунцак Јаyа). Од 2008. на седам врхова се попело само двјестотињак људи.

Беше на каналите:

HTV3  

Препораки
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
  • Залогај Кине

    image
    Овај документарни серијал на најлепши начин представља кинеску храну.
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.