Документарна серија у 6 епизода открива Јапан... Дворац Химеји у истоименом граду у западном дијелу Јапана саграѓен је прије отприлике 400 година. У њему је сачуван средњовјековни стил градње двораца. То је један од најљепших двораца тврѓава. Кyото је више од тисуќу година био пријестолница Јапана, а прије њега је Нара била стара пријестолница Јапана. Серија још доноси светишта и храмове града Никкиа и дворац Схури, традиционалне планинске сеоске куќе и споменик мира у Хирошими, света мјеста и ходочаснички путови у горју Кии те град Хираизуми и руднике сребра покрајине Иwами.

Беше на каналите:

TVSA  HTV3  

Препораки
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
  • Путници

    image
    Путујте с нама уз емисију "Путници" на каналу Ал Јазеера Балканс.
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.