poster

Чувари будуќности

Čuvari budućnosti (2017)

Документарец | Босна и Херцеговина

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Како то изгледа кад један млади човјек из Стоца пожели показати свој град вршњаку из Бања Луке који никад није видио а ријетко и чуо за овај град у заједничкој им домовини..... Гостопримство ќе бити узвраќено, па ќе сточанин који је Бања Луку видио само на фотографији, упознати овај град из прича историчара, публициста, археолога и локалних познаваоца својих градова. Млади, који слушају и постављају питања су они који требају научити нешто о својој земљи и бити ЧУВАРИ БУДУЌНОСТИ. Серијал ќе угостити и младе из Сребреника и Сребренице, испричат ќемо приче из историје ових градова а гледаоци свих генерација ќе се потсјетити на богатство културне баштине и вишевјековни суживот становника различитих религија, које су основ за стварање повјерења, отворености за дијалог и напредак, промоција суживота и различитости у Босни и Херцеговини. Премијерно, овј серијал погледајте у програму БХТ1.

Препораки
  • Trust Me, I'm a Doctor (2013)

    image
    Medical journalist Michael Mosley & a team of doctors scientifically investigate popular health claims, myths & misconceptions.
  • Залогај Кине

    image
    Овај документарни серијал на најлепши начин представља кинеску храну.
  • Geo 360 (1999)

    image
  • Глад за жад (2015)

    image
    У 'Зеленој грозници' пратимо догодовштине Цлаудије и Роберта Бунцеа, власника трговине жадом Цассиар Моунтаин у Британској Колумбији који се покушавају обогатити...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.