Док Ајк Еванс слави Нову годину у свом луксузном хотелу Мирамар Плаја, Хавана пада у руке Кастрових побуњеника. То је турбулентно време за Мајами, јер га Кенедијеви, мафија и ЦИА често посеќују због близине Кубе.
Мајами Бич, 1959. Док Ајк Еванс слави Нову годину у свом луксузном хотелу Мирамар Плаја, Хавана пада у руке Кастрових побуњеника. То је турбулентно време за Мајами, јер је то место у коме сви желе да буду. Кенедијеви, мафија и ЦИА овде држе ствари под контролом, док је Ајк звезда свог хотела. Али, све има своју цену. Да би финансирао свој сан, продао је душу мафијашком босу Бену “Кољачу” Дајмонду. Ајкова жена Вера, бивша плесачица, и његово троје деце мисле да је Ајк частан човек, али он не може да раскине пакт са ѓаволом. Његов живот је фасада. Заправо, ништа у Мирамар Плаји није онако како изгледа. Током дана, гости уживају у представама скокова у воду и часовима ча-ча. Током ноќи, проститутке имају тајне састанке са ожењеним мушкарцима у породичним бунгаловима, док сиромашнији становници Мајамија, али и припадници полиције одлазе да слушају легендарне певаче, музичаре и комичаре. Док је Ајков свет у опасности да се сруши, он се бори за своју породицу и Мирамар Плају у Чаробном граду.

Беше на каналите:

CineStar Prem. 2  CineStar Prem. 1  HBO  

ПРЕПОРАКИ
 • Суткиња Јудy (1996)

  петок
  image
  Реалитy Схоw Суткиња Јудy преко 20 година рјешава случајеве. Карактер, строгоќа, али и хумор суткиње заштитни су знак ове серије.
 • Профилирање (2009)

  петок
  image
  Француска серија која прати Цхлоé као криминалистичку психологињу која остражује убојице, чиме поможе полицији ријешити посебне проблематичне случајеве.
 • Auf Streife (2013)

  петок
  image
 • Езел (2009)

  петок
  image
  Нова драмска серија с криминалистичким елементима 'Езел' снимљена је према највишим продукцијским стандардима на прекрасним локацијама (Турска, Ципар и Хрватска)....
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.