Док Ајк Еванс слави Нову годину у свом луксузном хотелу Мирамар Плаја, Хавана пада у руке Кастрових побуњеника. То је турбулентно време за Мајами, јер га Кенедијеви, мафија и ЦИА често посеќују због близине Кубе.
Мајами Бич, 1959. Док Ајк Еванс слави Нову годину у свом луксузном хотелу Мирамар Плаја, Хавана пада у руке Кастрових побуњеника. То је турбулентно време за Мајами, јер је то место у коме сви желе да буду. Кенедијеви, мафија и ЦИА овде држе ствари под контролом, док је Ајк звезда свог хотела. Али, све има своју цену. Да би финансирао свој сан, продао је душу мафијашком босу Бену “Кољачу” Дајмонду. Ајкова жена Вера, бивша плесачица, и његово троје деце мисле да је Ајк частан човек, али он не може да раскине пакт са ѓаволом. Његов живот је фасада. Заправо, ништа у Мирамар Плаји није онако како изгледа. Током дана, гости уживају у представама скокова у воду и часовима ча-ча. Током ноќи, проститутке имају тајне састанке са ожењеним мушкарцима у породичним бунгаловима, док сиромашнији становници Мајамија, али и припадници полиције одлазе да слушају легендарне певаче, музичаре и комичаре. Док је Ајков свет у опасности да се сруши, он се бори за своју породицу и Мирамар Плају у Чаробном граду.

Беше на каналите:

Superstar 2  TV Dukagjini  CineStar Prem. 2  CineStar Prem. 1  HBO  

Препораки
  • Кумови (2022)

    image
    Патот кој води до една оддалечена област го дели градот Заглава на два спротивставени табори. На едната страна се новопечените богаташи и гастарбајтери Мацан, а...
  • Auf Streife (2013)

    image
  • The Old Fox (1977)

    image
    A police department led by an older, experienced detective solves crimes together.
  • Одред за нестале (2012)

    image
    Којим мотивом младиќ који је управо лансирао своју успјешну каријеру нетрагом нестаје? Што натјера наизглед сретну жену и мајку да напусти свој досадашњи живот?...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.