Он је најоригиналнији британски маѓионичар новије генерације! Његово име је Дајнамо, и он помера границе магије и илузије!
Прича о Дајнаму је прича о обичном дечаку из Бредфорда, који живи једним сасвим другачијим животом. Његово интересовање за магију се развило на подстицај његовог деде. Право име Дајнама је Стивен Фрејн, а надимак Дајнамо је његово сценско име.
О томе колико је фасцинантан говори и то што је примљен у удружење “Магични круг” , које представља највеќу част у маѓионичарском свету, придружеќи се тако Дејвиду Коперфилду и Дарену Брауну.
Серија “Маѓионичари” прати Дајнама, који путујуќи по свету оставља без даха све које упозна, било да је то обичан пролазник или Холивудска звезда. Такоѓе, он воли да изводи трикове користеќи неке од карактеристичних обележја сваког града који посети, како би исказао захвалност људима за подршку коју му пружају.
Видеќете разноразне трикове, од оних са картама, па до тога када учини да неке ствари једноставно нестану! Један, од свакако најзанимљивијих трикова из серије, је када је у студију Иана Брауна из бенда Стоун Роузис, учинио да његова гитара левитира, са бубњарском палицом на врху трзалице.
Светску јавност је фасцинирао када је препешачио реку Темзу, а ако бар мало верујете у магију сигурно ќе одушевити и вас!

Беше на каналите:

RTL  RTL Kockica  Discovery Channel  

Препораки
 • Шпијун у дивљини (2017)

  image
  Животиње воле, тугују, варају и долазе до различитих изума - баш као и људи. Нова генерација шпијунских камера открива колико смо слични. Колико се разликујемо од...
 • Ловот (2015)

  image
  Ова фасцинантна нова серија дјело је извршног продуцента серија "Планет Земља" и "Ледени планет". Вјечна борба грабежљиваца и њиховог плијена један је од...
 • Пројекат: Немогуќе (2017)

  image
  Project Impossible is an original series that follows a new generation of epic engineering projects that were considered unthinkable just a few years ago. Each...
 • How Stuff Works (2008)

  image
  HowStuffWorks is about the stuff that makes the world go 'round. It's truly incredible to see the ingenious lengths people go to in order to extract rubber and...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.