Прије више милијуна година непојмљиве су силе раскомадале Земљу створивши наших седам континената. Сваки с властитим засебним животињским свијетом, сваки с властитом засебном климом и рељефом. Бујна Јужна Америка. Голема Азија. Нагурана Еуропа. Издвојена Аустралија. Екстремна Сјеверна Америка. Смрзнута Антарктика. И ужарена Африка. Документарна серија нас води на путовање на континент по континент, открива прави карактер сваког од њих и приказује како су обликовали сав живот који се на њима може затеќи. Серија задивљује крајолицима и нуди драме какве бисте очекивали код дивљих животиња. Али приказује и мало познате приче, по којој је сваки континент посебан. Препустите се изненаѓењу неочекиваним. Задивите се класичним предјелима. Нека вас спектакуларна дивљина испуни страхопоштовањем. То је пустоловина која отвара очи, саткана око свијета који сте мислили да познајете.

Беше на каналите:

Tring Planet  ZDF  SLO1  BBC Earth  HTV1  SLO2  

ПРЕПОРАКИ
 • Како се прави? (2001)

  image
  Да ли вас је икад занимало како су ствари које свакодневно користите направљене? Погледајте овај документарац који вам ќе вам открити све делове процеса стварања...
 • Неукроќени Мексико (2018)

  image
  Ова серија нам открива драму и изненаѓујуќе понашање док харизматични путници тумарају океанима, шумама и пустињама Дивљег Мексика.
 • WISO (1984)

  image
 • Дјевојка на фарми (2018)

  image
  Cookbook author, food blogger and Midwest transplant Molly Yeh embraces her country life and makes dishes inspired by her Jewish and Chinese heritage -- with a...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.