Заштитно лице емисије је Тамара Грујиќ, сада и у улози продуцента. Кроз дванаест ТВ епизода, она и њен тим помоќиќе нашим сународницима са севера Косова и Метохије да имају боље услове за живот.

"Прве епизоде посвеќене су породицама које живе на територији општина Звечан, Лепосавиќ, Косовска Митровица и Зубин поток. Иако се концепт ослања на формат серијала који сам раније радила, потрудили смо се да овога пута учинимо још више и боље за оне којима помажемо. Свака епизода употпуњена је и сегментима који ќе нас све подсетити на историјске вредности и природне лепоте овог дела Србије, на услове и начин живота младих и наравно - на све недаќе са којима се суочавају.", поверава Тамара Грујиќ, ауторка и продуцент емисије "С Тамаром у акцији".

Тамара Грујиќ: "Захваљујуќи изузетним сарадницима које сам одабрала и компанијама које су великодушно спонзорисале овај, пре свега хуманитарни пројекат, били смо у могуќности да прихватимо и невероватне граѓевинске услове. Имамо и среќе - време иде на руку нашим граѓевинарима, избегли смо снегове и велику хладноќу (за сада). Успели смо и у намери да укључимо што више локалних фирми у овај наш подухват - од извоѓача радова, мајстора, до ангажовања разних институција и организација са севера Косова и Метохије."

Емисију "С Тамаром у акцији" реализује "Триангл продукција", коју је ауторка основала са својим супругом. Поред искусних стручњака и професионалаца из области архитектуре и граѓевинарства, екипу сарадника су умеќем и талентима употпунили Славимир Стојановиќ, реномирани графички дизајнер и Рамбо Амадеус, авангардни музички уметник.

Верујуќи искрено и дубоко у оно што је наумила као и у све партнере и сараднике, Тамара Грујиќ поручује: "Од 11. марта, петком у 21 сат на Првом програму РТС-а, гледајте емисију "С Тамаром у акцији". Обеќавамо вам ТВ серијал са прегршт незаборавних, животних прича које никога неќе оставити равнодушним!"

Се прикажува на каналите:

Prva  

Беше на каналите:

RTS2  RTS1  RTS SVET  ATV  

Следна епизода:

27.4.24
13:38
Радна акција са Тамаром, емисија
понеделник
00:36
Радна акција са Тамаром, емисија
Утре
20:54
Радна акција са Тамаром, емисија
Утре
03:42
Радна акција са Тамаром, емисија
сабота
13:49
Радна акција са Тамаром, емисија
6.5.24
00:50
Радна акција са Тамаром, емисија
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.