Тéа Леони у серији глуми Елизабетх МцЦорд, способну и одлучну новоименовану државну тајницу која се бави меѓународном дипломацијом, бори се с уредском политиком те заобилази протокол у преговорима о свјетским и домаќим питањима. Свакодневно се сусреќе с изазовима у Бијелој куќи, али и у властитом дому. Као свеучилишна професорица и некадашња оштроумна ЦИА-ина аналитичарка која је тај посао напустила због етичких разлога, Елизабетх се враќа у јавни живот на позив предсједника након сумњиве смрти њезиног претходника. Предсједник дубоко цијени њезине ставове, детаљно познавање стања на Блиском истоку, њезину љубав према страним језицима те њезину способност не само да размишља изван заданих оквира, него и њезино одбијање да призна да икакви оквири уопќе постоје. МцЦордичин тим обухваќа начелницу стожера Надине Толливер, писца говора Матта Махонеyа, координаторицу службе за тисак Даисy Грант и њезиног шармантног асистента Блакеа Морана. И док Елизабетх МцЦорд расправља о проблемима земаља Треќега свијета, угошќује стране дужноснике и упушта се у битке с предсједниковим ратоборним начелником стожера Русселлом Јацксоном, то је тек загријавање за оно што је чека код куќе уз њезиног мужа Хенрyја и њихово троје дјеце који ријечима "политика" и "дипломација" дају посве ново значење. Серија се премијерно почела приказивати у рујну 2014. на америчкој телевизијској мрежи ЦБС.

Беше на каналите:

Top Channel  RAI 2  Stinet  HTV3  HTV1  

Препораки
 • Елементарно (2012)

  image
  Елементарy је најновија, модерна телевизијска екранизација прича Сир Артхура Цонана Доyлеа. У жељи да се потпуно одмакне од британског предлошка, серија је...
 • 911 (2018)

  image
  Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
 • Harry Wild (2022)

  image
  A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
 • The Serpent (2021)

  image
  The twisting, real-life story of Charles Sobhraj, a murderer, thief and seductive master of disguise, who was a hidden darkness in the mid-70's on Asia's hippie...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.