poster

Пун п'јат

Pun p'jat (2014)

Ријалити шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 8.5/10

Нова ТВ доноси кулинарско забавну емисију која ќе обојити наша недјељна поподнева. Наш домаќин бит ќе пјевач Лука Нижетиќ. Лука нам се у Целебритy МастерЦхефу први пута представио у новом свјетлу, када је умјесто микрофона примио кухачу. Својим је талентом очарао строги жири, колеге и гледатеље. У емисији Пун п'јат води нас у нову авантуру у којој ќемо засигурно уживати и научити справљати јела за 'прсте полизат'.
Лука ќе нам представити сву љепоту кухања кроз три рубрике:
1. 'ПУН П'ЈАТ' - уз занимљиве госте, Лукини пријатељи и колеге из јавног живота, Лука ќе справљати главно јело
2.'ПРАЗАН ФРИЏ' - приправљат ќе се нешто једноставније јело често направљено од 'остатака' хране. Лука има навику да комбинира што год наѓе у хладњаку и да ништа не баца, а нас ќе научити занимљивим триковима.
3. 'СЛАТКА ТАЈНА' - рубрика у којој ќе се приправљати Лукини најдражи десерти, често ќе се вратити у дјетињство и научити нас справљати фине и једноставне делиције.
Осим тога кроз емисију ќе се провлачити и прилози у којима ќе Лука истраживати занимљивости о намирницама које су саставни дио његових рецепата праќени изјавама стручних особа попут нутрициониста, професионалаца али и локалних експерата и осебујних суговорника компетентних за тему о којој се говори. У веќина Лукиних јела примијетит ќе се утјецај његове мајке Тамаре чије се кухање веќином темељи на традиционалној медитеранској кухињи. Но, не значи да неќемо Луку видјети и у спремању јела која своја исходишта налазе у другим културама.

Препораки
  • Патрола на автопат (1999)

    image
    Ова серија доноси најлуѓе авантуре чланова новозеландске цестовне патроле; пуно каоса на аутоцестама, возачких неподопштина, брзих потјера с аутима и псима у...
  • Сурвивор (2022)

    image
    Након потраге за кандидатима који су спремни упустити се у авантуру живота и искушати властите границе издржљивости, Нова ТВ ускоро на мале екране доноси забавно...
  • Big Brother Albania

    image
  • Изведи ме (2016)

    image
    Освојити срце једне девојке сигурно неќе бити лак задатак, а они ќе их освајати како физичким изгледом, тако и интелектом и способностима. Након треќе сезоне...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.