Стигла је нова магазинска емисија "Све у шест"! С првим даном рујна, у термину од 18 сати Антонија Ступар Јуркин води нас кроз теме о којима сви расправљамо у кругу обитељи, пријатеља или једноставно уз поподневну каву на омиљеном нам мјесту, заправо о правим, животним темама. Како уштедјети, направити ручак с мало намирница, што може помоќи у одгоју дјецу, јесу ли мушкарци с Марса, а жене с Венере, како одабрати вртиќ, показати колико су нечисте ствари које свакодневно користимо… - само су неке од тема које ќе се обраѓивати сваким радним даном.

Уз то, позната дизајнерица интеријера Мирјана Микулец имат ќе рубрику у којој ќе гледатељима давати савјете око уреѓења стана или куќе, а веќ у првом тједну објаснит ќе гледатељима како се ријешити на примјер влаге и гљивица у овим мјесецима обилних киша и поплава. Такоѓер, једном мјесечно ќе освјежити собу или балкон неког од гледатеља.

Осим Мирјане, једном тједно у 'Све у шест' гостоват ќе лијечник који ќе у својој рубрици причати о сезонским болестима те савјетовати гледатеље како се најбоље заштитити од надолазеќих прехлада, али и открити мале трикове за побољшање здравља. Уз здравље иде и тјеловјежба па ќе гледатељи једном тједно моќи научити и нове вјежбе које ќе им помоќи да сачувају добро држање, скину коју килу вишка или се једноставно осјеќају боље.

'Желимо бити емисија која ќе се бавити широким спектром животних, односно корисних тема. Није тренутак за разметање скупим путовањима, вилама и баналностима када можемо људима бити од користи у овим стварно тешким временима. Желимо да се уз Антонију опустите и забавите, а нама препустите да за вас одрадимо све животне теме. Ово је дефинитивно најпаметнија емисија коју сам радио, без увреде иједној досадашњој успјешници', закључио је главни уредник магазинског програма Даниел Делале.

Беше на каналите:

RTL Living  RTL  

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.