„Аниела" је прва румунска костимирана драма, а радња се одвија у гламурозном Букурешту с почетка XX века. У свету препуном тајни, љубав је жртвована због конвенција и због опседнутости новцем и престижом.

Аниела Елфетериос мисли да има све: новац, моќ, обеќавајуќу будуќност са вереником, који је племиќ. Али, изненадна смрт њеног оца мења њен живот из корена. Она остаје без новца и дотадашњих удобности. То је доводи у сукоб са високим друштвом, чији је део била, али у којем су једино важни новац и престиж.
Таман кад је изгубила сваку наду, Аниела добија другу шансу: упознаје Радуа и они се страсно заљубљују једно у друго. Како љубав није довољна у друштву у ком живе, морају да се боре са неписаним правилима друштва и да преѓу преко озбиљних препрека, како би сачували своју везу.

Беше на каналите:

O Kanal  Telma  

Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Изгубени домашни филмови од нацистичка Германија (2019)

    image
    Аматерски снимки од фронтовите и граѓанскиот живот нудат нови согледувања во животот на предвоена Германија и раните денови на војната. Нацистичката контрола...
  • Филинта (2014)

    image
    In each episode, Filinta Mustafa and his teammates are throwing new adventures to defend the streets of the Ottoman Empire and challenge the guilty. They organize...
  • Втора светска војна - Битките за Европа (2019)

    image
    Од плажа Нормандије до срца Треќег рајха, овај програм представља фасцинантне приче о биткама које су воѓене са циљем да се Западна Европа ослободи нациста.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.