Тунел је социјална драма колико и полицијски трилер. Она говори о људским судбинама. О крхкости људске психе и важности живота. Она испитује да ли је живот заиста дар, да ли неко одозго брине о нама, да ли у овом животу има правде и да ли ми креирамо систем или он нас. И не даје једноставне одговоре.
Дванаест епизода серије ќе бити једанаест различитих случајева које решавају припадници специјалног преговарачког тима МУП-а Србије.
Тим представља оперативну, тактичку, јединицу Дирекције полиције, посебне намене и повременог карактера. У пуном саставу овај специјални тим чине воѓа, два преговарача, документариста, психолог и стручњак за оперативно-техничку подршку. Али неретко је због брзине деловања неопходно импровизовати.
Пратимо животе и судбине припадника специјалног преговарачког тима МУП-а Србије, заслужног за спасавање више од две стотине људских живота, са стопроцентном успешношќу, који је у сталној опасности од гашења под објашњењем да много кошта а можда никада не буде употребљен.

Беше на каналите:

Superstar TV  

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.