Иновативан и модеран спин-офф култне драмске серије "Беверлy Хиллс, 90210", нови "90210" гледа на живот кроз очи Анние Wилсон (Схенае Гримес, "Деграсси: Нови нараштај") и њезина брата Wилсона (Тристан Wилдс, "Жица"), којима је након првог дана у средњој школи Wест Беверлy Хиллс посве јасно да више нису у Кансасу. Обитељ Wилсон, која укључује тату Харрyја (Роб Естес, "Мелросе Плаце") и маму Деббие (Лори Лоугхлин, "Суммерланд"), преселила се на Беверлy Хиллс како би држала на оку Харрyјеву мајку Табитху (Јессица Wалтер, "Прикраќени"), енергичну али заборављену бившу телевизијску звијезду и редовну посјетитељицу клинике за одвикавање од овисности "Беттy Форд".
Као да није довољно што су нови у школи, ситуација за Анние и Диxона још је тежа јер је њихов отац преузео посао равнатеља управо те средње школе. Анние, слатка и пријатељски расположена дјевојка која страствено воли казалиште, у школи доживљава културни шок, као и Диxон, изврстан спорташ и ученик којег је обитељ Wилсон посвојила након што су га удомили. Анние и Диxон су блиски као прави брат и сестра, а то ќе им требати како би се снашли меѓу свим новим кликама и школским колегама који укључују Наоми (АннаЛyнне МцЦорд, "Режи ме"), секси, размажену богаташицу; Етхана (Дустин Миллиган, "Рунаwаy"), популарног спорташа чије су способности равне Диxоновима; Навида (Мицхаел Стегер, "Тхе Wиннер"), који жели постати новинар и води дневне школске вијести; и Силвер (Јессица Строуп, "Пром Нигхт"), бунтовнице која продуцира и наступа у серијалу сличну онима који се стављају на YоуТубе.

Чак је школско особље цоол и софистицирано, примјерице паметни и духовити наставник Рyан Матххеwс (Рyан Егголд, "Уредница таблоида") и прелијепа савјетница Келлy Таyлор (Јенние Гартх из оригиналне серије "Беверлy Хиллс, 90210"). Обитељ Wилсон тек је почела схваќати колико ќе им се животи промијенити.
Серију "90210" продуцирала је телевизијска куќа ЦБС Парамоунт Нетwорк, извршни су продуценти Габе Сацхс ("Фреакс анд Геекс"), Јефф Јудах ("Фреакс анд Геекс") и Ребецца Кирсхнер ("Гилмореице"). Марк Пизнарски ("Трачерица") је редатељ и извршни продуцент прве епизоде.

Беше на каналите:

AXN Spin  AXN  Sitel  HappyTV  RAI 2  FTV  PRO 7  

Препораки
  • Очајне домаќице (2004)

    image
    Једнога лијепог сунчаног дана у самом срцу Америке, у најљупкијем од свих љупких предграѓа, куќаница Марy Алице Yоунг (Бренда Стронг) се… убила! Сада, Марy Алице...
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.