Емисија Ековизија је магазинског типа и подразумева интервјуе са креаторима политика из ове области у Црној Гори, меѓународним и независним експертима. У свакој емисији ќе се емитовати и специјалне истраживачке приче о актуелним темама и обилазити локације означене као "црне еколошке тачке" и оне на којима се дешавају еколошки инциденти. Редакција за екологију ќе јавност обавјештавати о акутним еколошким проблемима, великим и скупим пројектима који су у зачетку или се тек очекује њихово покретање. Тражиќемо одговоре надлежних, пратиќемо НВО сектор који се бави заштитом животне средине и промовисати свјетски актуелне идеје и иницијативе. Посебна рубрика представљаќе црногорску флору и фауну, од свјетских стручњака окарактерисану као благо од изузетног значаја.

Се прикажува на каналите:

TVCG MNE  

Следна епизода:

2.5.24
18:45
Ековизија
3.5.24
03:00
Ековизија ®
3.5.24
14:05
Ековизија ®
Препораки
  • Die Arche-Fernsehkanzel

    image
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • Déclic

    image
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.