poster

Новото познание

Новото познание

Документарец | Бугарија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Епизодите представят различни гледни точки за произхода на човека, неразказвани факти за исторически събития и хипотези за сътворението. В сериите ще откриете повече за посветени личности, свободната енергия, алтернативни теории за древни времена. Тук обективността е понятие с нюанси, а детайлите предизвикват умовете и отключват съзнанието към неизказаното на глас. В търсене на хилядолетни знания за науката, мистиката и конспирации гост лектори са едни от най-големите експерти у нас и в чужбина. Телевизионните епизоди са с продължителност 27 минути и са базирани на най-успешните късометражни формати, станали популярни през последните години.

Препораки
  • Путници

    image
    Путујте с нама уз емисију "Путници" на каналу Ал Јазеера Балканс.
  • Аеродромот “Дубаи“ (2013)

    image
    Серија "Дубајски аеродром" има досад невиѓен приступ на најпрометнијем аеродрому за меѓународне путнике, седишту "Емирејтса", једне од највеќих авио-компанија на...
  • Древни ванземаљци: Коначни докази (2015)

    image
    Гиоргио Тсоукалос, теоретичар завјера и ловац на ванземељац, открива на фасцинанте приче о тајанственим догаѓајима који упуќују на постојање ванземаљског живота.
  • Бен Фогле - Људи од дивљине (2013)

    image
    Бен Фогле тражи људе који су окренули леѓа сувременом начину живота и одселили се у изолиране кутке свијета. Састат ќе се с храбрим појединцима који су изабрали...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.