poster

Вереници

Fiancées (2019)

Документарец | Швајцарија
Режисер: Julia Bunter

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.1/10

Содржина

Каиро, град у ком живи више од 20 милиона људи, недавно је прошао кроз више политичких, културних и економских преврата који су натерали египатско друштво да поново осмисли себе. У Египту, млади људи не живе самостално и тек након венчања могу да напусте домове својих родитеља и створе сопствено домаќинство. Каква год била њихова лична схватања, брак је неизбежан корак према осамостаљењу. Овај филм прати пут до брака кроз причу три пара. Батул и Басам су глумци у успону који се муче да одрже равнотежу у вези. Чекање на стан и притисак њихових породица нарушавају њихову хармонију Маризе и Рами су хришќани са привилегованим пореклом. Њихов сан је савршен брак и ступање у сексуални живот. Желе да користе контрацептивна средства, пратеќи и традицију коју намеќе религија. Они представљају младе људе који живе и под утицајем Запада и традиционалног света.

Слики

Вереници

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Пуме на крају света: Раѓање (2020)

    image
    Ово је прича о Солитарији, мајци пуми са четири младунчета. Прича је смештена у Национални парк Торес дел Пајн.
  • Namibia - The Spirit of Wilderness (2016)

    image
    Documentary about the wilderness of Namibia, Africa.
  • B2: Stealth at War (2013)

    image
    The story of the B-2 Spirit stealth bomber, the most expensive aircraft in the world and America's secret weapon for 20 years. Dr Rebecca Grant explains how the...
  • Puma, le fantôme du Gévaudan (2019)

    image
    A researcher is on the trail of a puma which may have found refuge in the forest of Gévaudan, in France.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.