Содржина

Оси, симпатични аустралијски пас, креќе на мисију да пронаѓе несталог меду своје младе власнице. Филм „Оси и Тед“ је забавна, симпатична авантура о правом значењу пријатељства.
У старој куќи у Сан Франциску, породица Брукс једва саставља крај с крајем. Времена су тешка за Мајкла Брукса (Дин Каин), његову жену Амелију (Кирстин Егерс) и њихову децу – једанаестогодишњег Ерика (Лео Хауард) и његову шестогодишњу сестру Лејни (Алиса Шафер) Лејнин најбољи пријатељ је мали породични пас, Оси, луталица коју је Мајкл донео куќи по повратку са пута по Аустралији. Лејни и Оси везује јединствено пријатељство. Апсолутно све раде заједно... то јест, све док оног дана када Мајкл донесе специјални поклон својој кќери. Мајкл одлази на пут до краја у коме је одрастао, Кинеске четврти, где наилази на стару пријатељицу... тајанствену и мудру жену по имену Меи Меи (Емили Курода). Када Мајкл опише своју кќи Меи Меи, стара власница радње одмах му препоручи веома специјалног меду, као савршен поклон. Али то није обична играчка. Када осети искрену дечију љубав, меда почне да сија и да разговара са својим власиком. Лејни се одмах повеже са медом, осетивши да је он више од плишане играчке. Даје му име Тед. Од тренутка кад стигне у куќу, Лејни и Тед постају нераздвојни. Оси постаје љубоморан. Он је заборављен. Заменила га је плишана животиња која не зна ни да лаје, ни да јури свој реп. Одлучује да ступи у акцију. Када Лејни заспи, Оси узме Теда, однесе га у двориште и закопа га у гомилу осушеног лишќа... савршено место за сакривање. И све је савршено. Толико савршено да, у ствари, Лејн и њена породица уопште не могу да наѓу меду. Лејни је очајна. Осетивши кривицу, Оси одлучује да откопа Теда и врати га његовом господару. Али када оде у двориште, у шоку схвата да је гомила лишќа нестала... заједно са медом! Користеќи свој одлични псеќи њух, Оси открива да је Теда покупио баштован, заједно са гомилом лишќа коју је однео. Оси њуши пут до баштованове куќе и спашава Теда. Док враќа меду куќи, Оси зачуѓено схвата да и он може да чује Тедове мисли, као и Лејни. Али нема времена за чаврљање. Изненада, Теда од Осија отима веќи и снажнији пас по имену Руфус. И тако почиње серија авантура, док Оси јури за Тедом улицама Сан Франциска. Без могуќности да се креќе и разговара било са ким ко је са њим повезан, Тед мора да верује да ќе га Оси некако вратити куќи. Оси мора да се ослони на своје чуло њуха и своју интелигенцију, да би пратио Теда док га преносе са места на место. У меѓувремено, Мајкл и Амелија су остали без пара за кирију и морају да напусте своју куќу. Пакују породицу и селе се ван Сан Франциска на фарму чије је власник Мајклова тетка Зелда (Беверли Д’Анѓело). Лејни је тужна. Какве су шансе да ќе икада поново видети свог пса и свог меду ако се одселе толико далеко? Како ќе они наќи пут до фарме? Колико је далеко Оси спреман да иде да би исправио ураѓено и показао своју безусловну љубав спрам Лејни?

Улоги
Сцеарист: ,
времетраење: 86 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Brave (1970)

    image
  • Coming Home for Christmas (2013)

    image
    A young woman intends to reunite her fractured family in their former home, even though someone else now lives there.
  • Пони са сломљеним крилом (2019)

    image
    Тинејџерка Сидни са породицом живи на ранчу, који је азил за коње. Сви су забринути, јер су суочени са опасношќу да изгубе ранч. Ништа не иде како треба и сви су...
  • Ѕвездата на Лаура (2021)

    image
    Кога младата Лаура се сели со родителите во нов град, таа се чувствува осамена сè додека од небото не падне мала ѕвезда. Двајцата стануваат најдобри пријатели, но...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.