рејтинг: 6.3/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

За само неколико година технологија ќе се на незамисливе начине сјединити с нашим тијелом и помакнути границе онога што се сматра човјеком. Док медицинска технологија и даље циља на санирање инвалидитета, киборзи стреме према нечему другому; спајању човјека и строја с циљем побољшања људских способности.
Први киборзи веќ прелазе своје људске границе: код куќе, у подрумским радионицама и салонима за тетовирање, и то уз нискотехнолошку опрему и став "сам свој мајстор". То је мањина коју многи гледају као чудне или луде експериментаторе, али у блиској будуќности могли бисмо их звати пионирима.
У овом документарном филму упознајемо неке од тих истраживача. Бавимо се и истраживањем у медицинској технологији како бисмо оцијенили колико је знаност близу стварању киборга. А упуштамо се и у друштвене и етичке дилеме које друштво киборга доноси.
Продукција: Yузу Продуцтионс & Медиа 3.14
Земља подријетла: Француска и Шпањолска

Слики

Киборзи меѓу намаКиборзи меѓу намаКиборзи меѓу нама

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.