Содржина

Заклеле су се да више никада неќе радити заједно. Обеќање - лудом радовање! Три остарјеле звијезде, Кате Wестбоурне (Схирлеy МацЛаине), Пипер Граyсон (Деббие Реyнолдс) и Аддие Холден (Јоан Цоллинс), добиле су прилику за луксузни телевизијски схоw поновног окупљања након што је реиздање њихова заједничког филма из шездесетих година остварило неочекиван успјех. Проблем лежи само у томе што се бивше пријатељице више готово уопќе не подносе па ќе славна агентица Берyл Масон (Елизабетх Таyлор) морати искористити све постојеќе трикове како би их натјерала на заједнички рад. Но, права драма тада тек почиње!
Лепршава комедија о супарништву у схоw бизнису и надљудским напорима које изискује заједнички рад неколико звјезданих дива, "Стари комади" редатеља Маттхеwа Диамонда одличан је телевизијски филм који се може проматрати и као коментар меѓусобних односа четири легендарне глумице које играју главне улоге. Наравно, преsнање о њиховој заједничкој и понекад бременитој прошлости није никакав предувјет за уживање у филму, који ќе вас кроз своја два сата трајања увелике забавити и орасположити.

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.