PRIČA O DEIDRE HALL

NEVER SAY NEVER: THE DEIDRE HALL STORY (2000)

Документарец | Обединетото Кралство
Режисер: Corinne Bishop

рејтинг: 8.6/10

Содржина

Никада не реците никад, поручује нам Деидре Халл у дирљивој причи о покушајима да добије дијете, које је жељела највише на свијету.

Америчка телевизијска звијезда Деидре Халл, која се прославила улогом у серији "Даyс Оф Оур Ливес", схватила је како се унаточ свему што су јој донијели новац и слава не осјеќа сретном, зато што јој недостаје обитељ. Након бесконачних покушаја, Деидре је сазнала како не може затрудњети па се из очаја окренула методама умјетне оплодње. Нови узалудни покушаји довели су и до колапса њезина првог брака, као и до слабљења каријере, али Деидре се није предавала, желеќи дијете више од свега. Уз подршку новог мужа, Стевеа Сохмера (Даниел Хугх Келлy), одлучила се на контроверзну методу замјенске мајке.Дирљива прича о очајничким покушајима звијезде сапуница да затрудни, биографска драма "Прича о Деидре Халл" редатеља Јохна Паттерсона, снимљена по сценарију Нанцеy Силверс, ни десетљеќе након своје премијере није изгубила много од своје актуалности. На нашем тржишту Деидре Халл можда и није велика звијезда, али метода замјенске мајке, иако данас све чешќа, још увијек је нешто на што се не гледа искључиво с разумијевањем, а с таквом се причом сви можемо поистовјетити. Помало је чудно гледати особу како глуми саму себе, док око ње остали глуме своје улоге, али Деидре Халл се снашла прилично добро, док се у остатку искусне телевизијске глумачке екипе истиче Даниел Хугх Келлy.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Крајот на Сончевиот Систем (2016)

    image
    Астрономите го проучуваат Сончевиот Систем за да ја предвидат судбината на нашето Сонце и планетата на која живееме. Нивните предвидувања се оживеани во модел од...
  • Хиеронимус Бош: Ѓаво анѓеоских крила (2015)

    image
    Уметник бујне маште, сликар најнеобичнијих вртова и застрашујуќих пандемонијума, угледна јавна личност Ден Боса и човек од вере - Хијеронимус Бош је свакако...
  • The Ivory Game (2016)

    image
    Wildlife activists in take on poachers in an effort to end illegal ivory trade in Africa.
  • Пуме на крају света: Раѓање (2020)

    image
    Ово је прича о Солитарији, мајци пуми са четири младунчета. Прича је смештена у Национални парк Торес дел Пајн.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.