poster

Расипани војници

Buffalo Soldiers (2001)

Драма, Комедија, Трилер, Криминал, Bоени, Mистерија | Обединетото Кралство, Германија
Режисер: Gregor Jordan
STAR Movies | 24.9.24 | 02:50

рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 9.1/10
(14 гласови)

Содржина

Бранеќи у једној војној бази смештеној у Западној Немачкој "америчке вредности" пред "совјетском погибељи", војник Раy Елwоод, улизујуќи се свом неспособном надреѓеном, пуковнику Wаллацеу Берману и спавајуќи с његовом незадовољном женом, успева да среди живот о каквом се у цивилству може само сањати. Локалним црноберзијанцима продаје све што успе украсти у неисцрпним војним складиштима, а својим колегама дрогу направљену у сопственој лабораторији. Новац само притиче, а где има новца има и свега осталога потребног за бесконачно тулумарење. Све док се једнога дана добри војник не заљуби у лепу Робyн, ќерку вијетнамског ветерана, наредника Роберта Лееја. Берлински зид управо пада и Хладни рат завршава, али беспоштедни рат измеѓу строгог официра и распусног војника четврте класе тек започиње.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Изгори по читање (2008)

    image
    Диск со мемоарите на ЦИА-агент завршува во рацете на бескрупулозни вработени во фитнес сала коишто се обидуваат да го продадат.
  • Во Бриж (2008)

    image
    Колин Фарел е во главната улога во оваа криминалистичка комедија, номинирана за Оскар, за двајца мажи кои се борат за живот или смрт во мрачни, но комични...
  • Докови Њујорка (1949)

    image
    Јул Бринер плени са платна у његовој првој главној улози у којој тумачи лик гангстера џентлмена Пола Викола. Викола води јахт клуб као параван за операцију шверца...
  • У клопци (1949)

    image
    Фалсификатор излази из затвора зато што је издао своје сараднике. Одмах по изласку нестаје, али га два агента и даље прате.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.