Содржина

Без разлика дали пишува сценарија, изведува стендап или предводи сопствена хумористична серија на ХБО, Луис Си Кеј никогаш не бил срамежлив да каже што мисли, па се враќа на своите „корени“ во стендапот во шоу со секојдневни теми.
Хумористичната и телевизиска ѕвезда Луис Си Кеј се враќа на ХБО за еден час нецензурирана стендап-комедија за возрасни! Снимен пред публика во живо во театарот „Хенри Фонда“ во Лос Анџелес, настапот го прикажува Луис како ги „ренда“ дебелите и слабите луѓе, зборува за трошењето пари, за лепенките на автомобилите, за луѓето од Калифорнија, за туѓинците и пријателите, за сексот и бракот, за лажењето на партнерот, за губењето на приватноста и за новото омилено хоби на татковците.

Улоги
Сцеарист:
времетраење: 56 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Cher and the Loneliest Elephant (2021)

    image
    A magnificent story in which the superstar Cher flies across the world during a pandemic to save Kaavan, a bull elephant from 35 years of incarceration.
  • Зачарано краљевство (2014)

    image
    ББЦ Еартх Филм води нас на путовање кроз Африку и открива нам природни свет који је чуднији, магичнији и мистичнији него што бисмо икада могли да претпоставимо!...
  • Рад на одреѓено време (1980)

    image
    Прича о животним проблемима наставника који привремено, то јест десет година, станује код удате сестре, у претрпаном једнособном стану у коме, такоѓе привремено,...
  • Семејството Туш 3 (2018)

    image
    По извонредните претседателски избори, Џеф Туш станува нов француски претседател и со своето семејство се сели во Елисејската палата за да управува со земјата.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.