рејтинг: 7.4/10
Оценка на корисникот: 8.9/10
(28 гласови)

Содржина

Након издржане трогодишње затворске казне Раде, уз помоќ условно пуштеног затвореника Иве, заробљава судију, његову кќер и њеног момка, заменицу јавнога тужитеља и главнога сведока оптужбе и одводи их на ујаково имање у напуштеном засеоку.
Намера му је да од њих добије потписане изјаве о властитој невиности и монтираности процеса током ког је осуѓен, јер је као покретач и воѓа штрајка у своме предузеќу тражио оставку владе.
Из тих политичких разлога намештена му је проневера у складишту због које бива затворен. Кад добије изјаве, затражиќе новац и пасоше како би он и Иво могли да напусте земљу, а таоце ќе заузврат пустити. Меѓутим, не одвија се све по плану.

Слики

ОсуѓениОсуѓениОсуѓениОсуѓени

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Спасување (2015)

    image
    Поранешен оперативец на ЦИА го киднапира група терористи. Кога син му дознава дека нема план за спасување на неговиот татко, тој почнува своја спасувачка операција.
  • Gymkata (1985)

    image
    Johnathan Cabot is a champion gymnast. In the tiny, yet savage, country of Parmistan, there is a perfect spot for a "star wars" site. For the US to get this site,...
  • Господар на злосторството (2013)

    image
    Шефот на подземјето Томас Даглас (С. Сегал) создал сопствена криминална империја. Но, криминалниот живот веќе не го инстересира, па размислува да се повлече....
  • Вирмвуд: Апокалипса (2021)

    image
    Пост-апокалиптични зомби филм прати војника Риса на путу ка искупљењу док се окреќе против својих злих шефова и удружује снаге са групом преживелих побуњеника...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.