рејтинг: 7.4/10
Оценка на корисникот: 8.6/10
(23 гласови)

Содржина

Након издржане трогодишње затворске казне Раде, уз помоќ условно пуштеног затвореника Иве, заробљава судију, његову кќер и њеног момка, заменицу јавнога тужитеља и главнога сведока оптужбе и одводи их на ујаково имање у напуштеном засеоку.
Намера му је да од њих добије потписане изјаве о властитој невиности и монтираности процеса током ког је осуѓен, јер је као покретач и воѓа штрајка у своме предузеќу тражио оставку владе.
Из тих политичких разлога намештена му је проневера у складишту због које бива затворен. Кад добије изјаве, затражиќе новац и пасоше како би он и Иво могли да напусте земљу, а таоце ќе заузврат пустити. Меѓутим, не одвија се све по плану.

Слики

ОсуѓениОсуѓениОсуѓениОсуѓени

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Спасување (2015)

  image
  Поранешен оперативец на ЦИА го киднапира група терористи. Кога син му дознава дека нема план за спасување на неговиот татко, тој почнува своја спасувачка операција.
 • 355 (2022)

  image
  Када строго чувано оружје падне у руке плаќеника, ЦИА агенткиња Мејсон Браун (за Оскара номинована Џесика Честејн) морќе да удружи снаге са немачком агенткињом...
 • Џек Хантер и рајската sвезда (2009)

  image
  Џек Хантер добива информација дека "Небесната sвезда" е можеби во Турција. Најдобрата трага му е Амен Антаки, продавач на стари предмети, чиј син, Фауд, бил...
 • Подземен свет (2003)

  image
  Убава вампирка воин заглавена во војна помеѓу вампирите и врколаците, се вљубува во Мајкл, човек кој го бркаат врколаци.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.