рејтинг: 7.4/10
Оценка на корисникот: 8.6/10
(23 гласови)

Содржина

Након издржане трогодишње затворске казне Раде, уз помоќ условно пуштеног затвореника Иве, заробљава судију, његову кќер и њеног момка, заменицу јавнога тужитеља и главнога сведока оптужбе и одводи их на ујаково имање у напуштеном засеоку.
Намера му је да од њих добије потписане изјаве о властитој невиности и монтираности процеса током ког је осуѓен, јер је као покретач и воѓа штрајка у своме предузеќу тражио оставку владе.
Из тих политичких разлога намештена му је проневера у складишту због које бива затворен. Кад добије изјаве, затражиќе новац и пасоше како би он и Иво могли да напусте земљу, а таоце ќе заузврат пустити. Меѓутим, не одвија се све по плану.

Слики

ОсуѓениОсуѓениОсуѓениОсуѓени

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Матрикс: Повторно наполнет (2003)

    image
    Во второто поглавје на Матрикс трилогијата, Зион паѓа под опсадата на Машинската војска. Само неколку часа пред 250.000 Сентинели да го уништат последното човечко...
  • Баш као Ерол Флин (2018)

    image
    Младиот Ерол Флин ја прифаќа авантурата и крши срца во овој биографски филм, живеејќи смел живот каков што еден ден ќе го прикаже на екранот.
  • Сам против мафије (2020)

    image
    Акцијски филм. Син бившег специјалца жртва је отмице па специјалац креќе у борбу против трију опасних банди организираних злочинаца јер жели поновно видјети сина...
  • Спасување (2015)

    image
    Поранешен оперативец на ЦИА го киднапира група терористи. Кога син му дознава дека нема план за спасување на неговиот татко, тој почнува своја спасувачка операција.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.