poster

Наследство

The Inheritance (1997)

Драма, Pоманса | САД, Канада
Режисер: Bobby Roth

рејтинг: 7.0/10
Оценка на корисникот: 6.5/10
(2 гласови)

Содржина

Едитх Аделон, прелепу сиротицу, још као дете у Америку доводи господин Хамилтон. Она постаје пријатељица и тутор његове мале ќерке Амy. Како је Едитхино порекло мистерија, она налази велику среќу у куќи Хамилтона, а гѓа Хамилтон пази на њу као да је она њена друга ќерка. Када јој роѓакиња, Ида Гленсхаw, доѓе у посету, гѓа Хамилтон уврсти Едитх у свој план да споји Иду и Јамеса Перцyа, пријатеља . Не успевши у томе, гѓа Хамилтон се нада да ќе се Ида заљубити у Фредерицка Арлингтона, размаженог неќака њиховог комшија. Али, оба мушкарца се заљубљују у лепу Едитх. Јамес је види као праву љубав свог живота, док је за Арлингтона она само предмет пожуде. Ида схвата да су јој пропале шансе да се уда за иједног од двојице мушкараца. У свом очају, она одлучи да дискредитује Едитх, па ју лажно оптужи да је крала од Хамилтона надајуќи се да ќе је понизити и отерати као нечасну.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Изборот (2016)

  image
  Тревис и Габи се запознаваат како соседи во мал, крајбрежен град и завршуваат во врска која мора да помине низ најважните животни предизвици.
 • Прошетка низ облаците (1995)

  image
  Након што се врати куќи из рата, млади војник Пол Сатон (Киану Ривс) случајно упозна прекрасну Викторију Арагон, ќерку богатог виноградара. Пристаје јој помоќи...
 • Последното танго во Париз (1972)

  image
  Марлон Брандо испорачува фасцинантна изведба како човек растргнат од самоубиството на неговата сопруга и кој се обидува да ја закопа својата тага во ненадејна,...
 • Анонимно (2021)

  image
  After an accidental text message turns into a digital friendship, Vale and Alex start crushing on each other without realizing they've met in real life.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.