Содржина

Сара је богати и славни писац криминалистичких романа и везана је за инвалидску столицу. Вече свог роѓендана она прославља са својим мужем и сестром у старовремском ресторану где ствари и нису онакве каквим се чине...
Позивница на вечеру са убиством. Сара је славан и богат писац криминалистичких романа, која је болесна и принуѓена да живи у инвалидским колицима. Свој роѓендан прославља вечером са својим супругом и млаѓом сестром. У отменом старовремском ресторану, где ствари нису као што изгледају, одиграќе се двострука издаја. У његовом мрачном тоалету, откриќе се интимна истина о овим ликовима. Иронични филм-ноир, у маниру Хичкока.

Слики

Крвава СараКрвава СараКрвава СараКрвава СараКрвава Сара

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
  • Swept Away (2019)

    image
    A challenge to our perception of how others navigate through the world.
  • Убиство на свиреп и подмукао начин (1969)

    image
    Убиство извршено у центру Београда послужило је новинару да попуни рубрику. Али кад милиција ухапси и оптужи, по његовом мишљењу невиног човека, он се умеша у...
  • Sošolki (2015)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.