рејтинг: 6.4/10
Оценка на корисникот: 9.7/10
(24 гласови)

Содржина

Луио и Сара су пар са малом ќерком за коју им је често потребна дадиља - остављају је са старијим паром у суседству: Ѓованом и Ренатом. Али Луио је узнемирен Ренатовим склизнуќем у деменцију и његовим чудним односом са девојчицом када је оставе.
Члан друге породице је Нани Морети који игра Виторија, судију и оца који уводи дисциплину свом залуталом сину Андреју. На ужас Андрејине мајке Доре, која прашта више, Виторио одбија да повуче било какве правне конце како би помогао сину.
Алба Рорвахер игра Монику, трудну жену чији је муж често одсутан на нафтним бушотинама. Њену усамљеност знатно погоршавају постпороѓајна депресија и заблуде које су представљене са застрашујуќе уверљивом једноставношќу.

Слики

Три спратаТри спратаТри спратаТри спратаТри спратаТри спратаТри спратаТри спратаТри спратаТри спратаТри спрата

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Лице (2018)

  image
  Јасек сака хеви метал, својата девојка и своето куче. Неговото семејство и жителите на неговото мало родно место го гледаат како чудак. Тој работи на конструкција...
 • Жени пред нервен слом (1988)

  image
  Када је напусти љубавник Иван, благо неуравнотежена глумица, Пепа (Кармен Маура) схвати да њен живот, као и животи људи око ње, почињу да се распадају у овој...
 • Изгубени во преводот (2003)

  image
  Истрошен средовечен актер (Бил Мари) и млада жена (Скарлет Јохансен) се среќаваат и ги истражуваат Токио и своето взаемно незадоволство од животот во овој филм...
 • Правилото на Џорџа (2007)

  image
  Млада проблематична жена ја праќаат да живее кај баба ѝ преку лето. Таа крие тајна која би можела да го раздвои нејзиното семејство.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.