poster

Гватемалске маре: Унутар једне од најнасилнијих банда на свијету

Guatemala: Meet the Maras (2019)


Оценка на корисникот: 8/10
(2 гласови)

Содржина

Гватемала је једна од земаља с највише насиља на свијету. Готово 95% убојстава остаје неријешено, а изразито насилне банде (марас) управљају трговином дрогом, проституцијом и рекетарењем у цијелој земљи, ширеќи страх меѓу становништвом. Након вишетједних преговора чланови неких од банди пристали су на разговор с ТВ екипом.
Педро је воѓа банде Баррио 18 у сиротињској четврти Вилануева. Право је чудо што је доживио 32 године. Чланови банде ријетко поживе до 25. Полиција која покушава обуздати банде слабо је наоружана и опремљена па полицајци каткад морају сами куповати стрељиво. Суочени с толиким насиљем и немоќи полиције, многи су се становници одлучили наоружати. Остали су се одлучили придружити милитантним скупинама и изравно обрачунати с бандама.

Слики

Гватемалске маре: Унутар једне од најнасилнијих банда на свијетуГватемалске маре: Унутар једне од најнасилнијих банда на свијетуГватемалске маре: Унутар једне од најнасилнијих банда на свијетуГватемалске маре: Унутар једне од најнасилнијих банда на свијету

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.